Uživanje sa pogledom na Goč i beskrajno zelenilo: Ana i Bastijan kupili apartman u Vrnjačkoj Banji za 440.000 evra?

287

Bivša teniserka Ana Ivanovići njen suprug Bastijan Švajnštajger kupili su apartman u Vrnjačkoj Banji i, kako pišu domaći mediji, za njega dali čak 440.000 evra.

Slavni bračni par kupio je apartman od 160 kvadrata, koji se nalazi na poslednjem, sedmom spratu zgrade, pišu domaći mediji.
Naša nekada najbolja teniserka i čuveni nemački fudbaler, kao i njihovi sinovi Luka i Leon uživaće u pogledu na čitavu banju, na Goč i zelenilo bez kraja.

Posla na objektu još ima, jer to što će biti apartman Švajnštajgerovih zapravo su još samo ploče i stubovi. Ali planirano je da sve bude završeno do maja sledeće godine, tako da će proslavljeni par, koji voli da dođe u Srbiju, tokom leta 2022. moći da uživa u svom apartmanu u Vrnjačkoj Banji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 Cena je visoka, između ostalog, i zato što će Švajnštajgerovi, dobiti kompletno opremljen stan, a kao i svi objekti takvog tipa, i ovaj će nuditi kompletne spa-sadržaje za opuštanje. Na krovu će biti i helidrom, ako im zatreba, kao i bazen.

Inače, Ana i Bastijan odnedavno su se skrasili podno Alpa, u austrijskom gradiću Vestendorf. Kad je Švajnštajger završio fudbalsku karijeru, i to u Čikagu, rešili su da kupe dom u nekom malom mestu, gde mogu da žive porodičnim životom daleko od javnosti. Raskošna vila od 3,5 miliona evra ima 400 kvadrata, bazen, fudbalski i teniski teren.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More