SRBI uvezli veliku količinu DROGE u ITALIJU: Komandovali klanom koji je iz Španije donosio i prodavao MARIHUANU!

SRBI UHAPŠENI U ITALIJI!

Foto: youtube/printscreen
162

Policija u Italiji uhapisla je dvojicu Srba (41) i (38) zbog sumnje da su rukovodili grupom koja je u prethodnom periodu uvezla veliku količinu marihuane u njihovu zemlju i tu je prodavala.

Grupa je otkrivena u maju prošle godine u San Martino Buon Albergo kada su uhapšena dvojica muškarca Srbin (38) i Italijan (74) obijica iz Vićence, prenosi “Kurir”.

– U automobilu u kom su bili na zadnjem sedištu pronađene su dve kese u kojima je bilo 35 kilograma marihuane. Daljom istragom utvrđeno je da je droga ilegalno uneta u zemlju iz Španije – objasnio je izvor tamošnjih medija.

Istraga je policiju odvela do još jednog Srbina koji je i ranije bio privođen, ali je navodno nakon toga promenio identitet.

– U svakom slučaju to mu nije pomoglo da se sakrije već je i on uhapšen. Takođe postoji sumnja da su kriminalne poslove vezane za narkotike vodili i iz zatvora, te se i to sada proverava – objasnio je izvor italijanskih medija.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More