Očinska ljubav u jednoj SLICI: Nole vezuje pertle STEFANU, video izazvao LAVINU ODUŠEVLJENA! (VIDEO)

Divan prizor iz Majorke!

Foto: twiter MallorcaChamps
87

Ako mislite da Novak Đoković, zbog silnih obaveza, takmičenja, turnira, putovanja, zanemaruje očinske obaveze, grdno se varate. Valja samo pogledati njegovu radost, sreću i iskru u oku kada je sa svojim naslednikom Stefanom – vrednije je to od svakog poena, gema, seta i meča, od svakog Grend Slem trofeja. Vrednije i od preokreta sa Federerom na Vimbldonu. Samo jedan trenutak sa sinom, svojom dikom, svojim najvoljenijim, prenosi “Telegraf”.

Đoković junior nije više ni tako mali, momčina je to, sa šest godina već drži reket kao profesionalac, udara lopticu muški, kao njegov idol tata. Mališa se polako ali sigurno zaljubljuje u ovu igru, veseli ga svaki udarac loptice, izlazak na teren, forhendi, bekhendi, slavlje posle poena.

Za sve ostalo – tu je Nole.

Jednu toplu sliku sa Majorke podelio je zvanični tviter nalog turnira u ovom rajskom mestu: mali Stefan nestrpljivo čeka tatu da mu zaveže pretle da i on, kao nekada njegov otac, dečački potrči na teren i pokaže koliko ume.

Pomoći sinu, pogurati ga, biti tu za njega, podmetnuti leđa, dati mu celog sebe – očinska ljubav u samo par sekundi.

 

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More