Hoće li im KRALJICA ovog puta okrenuti leđa?! Novi detalj oko imena LILIBET razbuktao strasti u KRALJEVSKOJ PORODICI!

"Snovi su joj SRUŠENI", Megan Markl ovim potezom razbesnela članove porodice!

Foto: Tanjug (Chris Jackson/Pool via AP)
55

Prema pisanju magazina New Idea, princeza Beatris se rasplakala kad je saznala da su Megan i Hari odlučili da svojoj ćerki daju ime Lilibet. Kako tvrdi ovaj magazin, princeza je oduvek želela da da ime Lilibet svom prvom ženskom detetu, ali su joj Hari i Megan pokvarili planove.

“Beatris se rasplakala kad je čula da su bebi dali ime Lili. Svi znaju da je od malena pričala da će se njena prva kćer zvati Lili, po bakinom nadimku. Sad su joj ti snovi srušeni, naravno da je tužna”, kaže za New Idea dobro upućeni izvor, prenosi “Stil.kurir.rs”.

Foto: youtube/printscreen

Još nije potvrđeno da trudna britanska princeza Beatris nosi devojčicu, ali izvor kaže da princeza kaže da oseća da će roditi žensko dete.

Inače, princeza Beatris nije jedina koju su princ Hari i Megan uspeli da iznerviraju. Nedavno je grofica Sofi, supruga najmlađeg kraljičinog sina u razgovoru za The Telegraph govorila o zloglasnom intervju Harija, njegove supruge i Opre Vinfri i tom prilikom rekla da Opra i nije najpoznatija osoba u Engleskoj.

Foto: youtube/printscreen

Ni njen suprug se nije libio da kaže ono što misli o Harijevom obračunu sa porodicom. Rekao je da ga boli srce nakon svega što je čuo od vojvode od Saseksa. “Iako smo kraljevska porodica, mi smo porodica kao i svaka druga. Što znači da se ne slažemo uvek u svemu. Ali ovo je bilo previše”, naglasio je princ Edward.

Izvor Stil.kurir.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More