Iz niške vazdušne luke letovi ka osam destinacija, većina u Evropi

Foto: nis-airport.com
281

Posle zastoja zbog pandemije obnavljaju se avio-linije sa niškog aerodroma, pa se može planirati i odlazak na letovanje avionom. Mihajlo Zdravković, direktor preduzeća “Aerodromi Srbiji” za RTS navodi da se sa niškog Aerodroma “Konstantin Veliki” trenutno može leteti ka osam destinacija.

Direktor preduzeća “Aerodromi Srbiji” Mihajlo Zdravković izjavio je da je juče na niškom aerodromu obnovljena avio-linija ka Beču, da se može putovati i ka Tivtu, Bazelu, Dortmontu, Meningemu, a da će ove nedelje biti obnovljen čarter za Antaliju.

Sa niškog aerodroma, pre pandemije, rekao je, bilo je letova ka 21 destinaciji, te da u julu, osim trenutnih osam, očekuje da se obnove još tri avio-linije.

„Očekujemo sredinom jula veliki povratak ‘Rajanera‘ koji je trenutno na našem aerodromu sa jednom destinacijom. Očekujemo povratak ka Milanu, odnosu Bergamu i ka Krfu”, kazao je Zdravković.

Ističe da putnici treba da se pre putovanja informišu o uslovima za ulazak u zemlju gde putuju jer se oni na nedeljnom nivou menjaju. “Naši zaposleni imaju strogi nalog da ne smeju da puštaju one koji nemaju dokaz da mogu da uđu u zemlju ka kojoj putuju”, naveo je Zdravković.

Ukazuje da na aerodromu i dalje važe sve mere za sprečavanje koronovirusa – nošenje maski, merenje temperature…

 

Izvor RTS
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More