Bogdan na terapijama, postoji dobra i loša vest

Foto: Tanjug/ AP Photo/John Bazemore
362

Trener Atlanta Houksa Nejt Makmilan potvrdio je američkim medijima da srpski košarkaš Bogdan Bogdanović i dalje ima otečeno koleno.

Srpski bek je podvrgnut terapijama nakon povrede kolena, ponovo desnog, koje ga je zimus mučilo i zabrinutost vlada kako u Houksima, tako i u selekciji Srbije.

Makmilan je priznao da Bogdan ima otok na kolenu i da je podvrgnut terapijama, ali pozitivna vest je što ova povreda nije povezana sa ranije doživljenom tokom sezone koja ga je odvojila od terena gotovo dva meseca. Čak postoji mogućnost i da zaigra u odlučujućoj, sedmoj utakmici protiv FIladelfije u noći između nedelje i ponedeljka, ali konačan sud daće lekarski tim Houksa.

U Srbiji se pomno prati zdravstveni status Bogdana Bogdanovića, koji se nada da će zaigrati za nacionalni tim ovog leta, ali desno koleno moglo bi da kaže “ne”. Ujedno, spekuliše se i da će Atlanta posavetovati Bogdanovića u vezi sa igranjem za reprezentaciju kako bi što bolje zalečio koleno i potpuno spremno ušao u narednu sezonu…

Popularni Bogi ima prosek od 16.4 poena po meču uz šut za tri poena od 43.8 odsto.

Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More