Trudna Natalija bodrila Nikolinog konja na somborskom hipodromu (FOTO)

Foto: Youtube/printscreen
455

Prelep dan u Somboru dodatno je ulepšan događajem koji svi ljubitelji konjičkih trka čekaju mesecima. U organizaciji Konjičkog kluba “Vojvođanin” čiji je predsednik otac Nikole Jokića, Branislav, održana je 20. po redu “Trka grada Sombora” na kojoj su učešće uzela brojna grla i takmičari iz Vojvodine i Srbije.

Pored Nikole, u publici je bila i Nikolina supruga. Natalija Mačešić iskoristila je slobodno vreme između trka da porazgovara sa okupljenim članovima porodice, a neizbežna tema sigurno je bio i porođaj koji se bliži. Ona je često tokom razgovora prelazila rukom preko stomaka, a u jednom momentu pokazala je dva prsta na stomak. To se može rastumačiti na različite načine, pa možda i da nosi bliznace? Vreme će svakako otkriti o čemu je reč.

Podsetimo, Nikolin otac razrešio je dileme zbog čega je njegov sin ipak ovog leta morao da “preskoči” reprezentativni poziv, ističući da bračni par u septembru čeka dete.

– Nikola i Natalija u septembru očekuju prinovu. Još uvek ne znam kako će se organizovati, ali mislim da Nikoli niko ne treba ništa da zameri, pošto je to najbitniji događaj u životu. Mi znamo da on nije prvi sportista koji će dobiti dete, ali svako to doživljava na drugačiji način. Nikola je uspeo da postigne ono što niko sa naših prostora nije pre njega, i naravno da smo svi srećni i ponosni zbog toga – rekao je otac Branislav za lokalne “Somborske novine”.

Nije trudnoća sprečila Nataliju da se pojavi na za Nikolu jako važnom događaju. Navijala je bučno kao i svi ostali okupljeni, a na kraju je mogla da uživa u pogledu na najveći trofej.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Telegraf.rs (@telegraf.rs)

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More