Novak Đoković prodao svojh luksuzni penthaus u Majamiju sa predivnim pogledom na okean iz svih prostorija (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Mićel Euler
177

Novak Đoković je prodao svoj luksuzni penthaus u Majamiju, u elitnom naselju “87 park”. Novak je prema izveštaju američkih medija ovaj stan kupio 2018. godine za 5,8 miliona dolara, a tri godine kasnije prodao ga je za šest miliona dolara, čime je ostvario zaradu od 200.000 dolara.

“Veliki Petak na Velikom Rtnju. Simbolično i snažno”: Novak Đoković objavio prelepe fotografije sa srpske planine (FOTO)

 

Ovaj stan u Majamiju na obali Majami biča nalazi se u zgradi koju je dizajnirao čuveni italijanski arhitekta Renco Pijano.

Stan u Majamiju imao je tri sobe, tri kupatila i ukupno 207 kvadrata, uz prostranu terasu od 160 kvadratnih metara sa koje se pruža nestvaran pogled na okean.

Generalno se iz čitavog stana pruža savršen pogled, jer je prostran i svetao sa svih strana, pa se pogled na okean pruža i iz spavaće sobe i kupatila, što daje posebnu čar ovom stanu.

Identitet kupca Novakovog stana nije otkriven, a nema sumnje da će uživati u pravom luksuzu koji nudi ovaj penthaus.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More