Telekom Srbija širi poslovanje

Foto/Wikipedia
373

Beograd — Kompanija Telekom Srbija zvanično je postala vlasnik 100 odsto udela trećeg po veličini kablovskog operatora u Srbiji, Kopernikus Technology.

Realizovanom akvizicijom Telekom Srbija povećao je svoju televizijsku korisničku bazu za oko 30 odsto i time povećao svoje učešće na tržištu televizije za 7 odsto.

Kako se navodi u saopštenju, od sada će i korisnici Kopernikus Technology imati pristup najnovijim tehnologijama i sadržajima koje pruža Telekom Srbija, a kao paket dobrodošlice dobiće 27 novih televizijskih kanala.
Kopernikus Technology ima više od 200.000 televizijskih i internet korisnika, posluje u 60 gradova širom Srbije i pruža usluge televizije, interneta i fiksne telefonije, sa kvalitetnom infrastrukturom koja omogućava pružanje najsavremenijih usluga u više od 300.000 domaćinstava.

Telekom Srbija radiće na tome da pored postojećih kanala dodatno obogati ponudu televizijskih sadržaja dosadašnjim korisnicima Kopernikus Technology.

 

Izvor Infobrif.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More