“Neko kaže MERIL STRIP i svi padaju na POD”, Šeron Stoun udarila na slavnu glumicu: Karijera ti je ZAPEČAĆENA! (FOTO)

Udarila diva na divu! Svi kažu da je Šeron Stoun "ZAPEČATILA SVOJU KARIJERU" zbog OVE IZJAVE o Meril Strip!

Foot: PrintScreen/YouTube
195

Skorašnji intervju Šeron Stoun postao je viralan i izazvao je neverovatnu lavinu komentara na Internetu, a sve zbog činjenice da je slavna diva otvoreno rekla da je trostruka oskarovka Meril Strip “precenjena”.

“Kažete Meril i svi padaju na pod”, prokomentarisala je Stoun, prenosi “Blic Žena”.

“Mnogo sam bolji negativac od Meril i sigurna sam da bi to i ona rekla. Meril ne bi bila dobra u “Niskim strastima” ili “Kazinu”. Ja sam bolji izbor. I ja to znam. I ona to zna”, dodala je slavna 63-godišnjakinja.

Komentari Sounove usledili su nakon što je novinarka Džoana Šelner, inače specijalizovana za film i televiziju, pomenula kako Holivud prisiljava žene da se takmiče za mali broj uloga.

“Rečeno nam je da može da bude mesta samo za jednu”, napisala je Šelner u svojoj knjizi “The Beauty Of Living Twice”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Ona je potom upitala Šeron o činjenici da je “konačno počela da radi sa Meril Strip” u filmu “The Laundromat” režisera Stivena Soderberga u produkciji “Netflix”.

Glumica je akcentovala da upravo način na koji je novinarka formulisala pitanje iliustruje poentu njene priče.

“Sviđa mi se kako ste to sročili, da napokon radim sa Meril Strip. Niste rekli: “Meril je konačno počela da radi sa Šeron Stoun”. Ili bar da konačno radimo zajedno. Njen život i karijera tekli su tako da je došla do toga da je tumače kao glumicu sa kojom svi žele da rade. Ali, pitam se da li joj se to sviđa”, rekla je Šeron.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Zvezda “Niskih stasti” dodala je da smatra da su druge glumice konstantno suprotstavljene Meril.

“Posao je tako koncipiran da bi svi trebalo da zavidimo i divimo se Meril jer je samo Meril ta koja je dobra. I onda bi svi trebalo da se takmičimo protiv Meril. Mislim da je ona neverovatno divna žena i glumica. Ali iskreno, mislim da postoje i druge glumice koje su jednako talentovane kao one. Cela ikonografija Meril Strip je deo onoga šta Holivud radi ženama”, objasnila je.

“Viola Dejvis je apsolutno ravna Meril Strip. Ema Tompson. Džudi Dejvis. Olivija Kolman. Kejt Vinslet, zaboga. Ali neko kaže Meril i svi padnu na pod”, dodaje Šeron.

Jedan tviteraš je objavio ovaj isečak iz intervjua u utorak uz komentar da je “Šeron ovim zapečatila svoju karijeru”. No, veliki broj Internet korisnika, pa i filmskih stručnjaka skočilo je u njenu odbranu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ženske bubice (@zenske_bubice)

“Šeron je u pravu i neka je rekla sve ovo”, napisao je na Tviteru glumac i filmski kritičar Kil Tarner, pa nastavio: “Strip je precenjena i jedva da je napravila neki dobar projekat više od decenije”.

“Šeron je definitivno u pravu”, složio se pisac i kritičer Huan Barkin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by free 21 (@free28_21)

Bilo je i onih koji su poručili Stounovoj da je “ljubomorna” i da nikada neće biti ista klasa kao Strip, a javila se i treća struja koja je krivce videla u scenaristima i režiserima.

“Mrzim ovu gadnu priču koja se vrti oko toga da Meril previše radi i da krade uloge. Možda bi trebalo energija da se usmeri na to da jednostavno ne pišemo dovoljno uloga za glumice kao što su Šeron Stoun i Džudi Dejvis”, napisala je jedna korisnica Tvitera.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More