Stravična tragedija u Nemačkoj! Četvorica Srba poginula, podleteli pod kamion!

Foto: Bild.de/printscreen
670

Četvorica Srba poginula su u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Kako saznaje Kurir, sva četvorica su iz Aleksinca, a stravična saobraćajna nesreća dogodila se u utorak.

U utorak oko 9.30 sati došlo je do saobraćajne nesreće, kada je automobil u punoj brzini podleteo pod zadnji deo kamiona u blizini Nojtraublinga u okrugu Regensburg, pri čemu su poginule četiri osobe.

Kada su izvukli automobil ispod kamiona, on je bio potpuno smrskan. Život su izgubile četiri osobe stare 27, 31, 32 i 44 godine. Auto-put u smeru ka Regensburgu bio je blokiran nekoliko sati, piše “Suddeutche Zeitung”.

U vreme nesreće, saobraćaj se sporo kretao. Automobil se bukvalno “ukopao” ispod kamiona. Putnici u automobilu nisu imali šansu da prežive. Nakon što je olupina automobila izvučena ispod kamiona, tela su transportovana u drvenim kovčezima.

Foto: Bild.de/printscreen

Prema prvim saznanjima, vozač automobila je verovatno udario u kamion bez kočenja.

Četrdesetjednogodišnji vozač kamiona je navodno ostao nepovređen. On je bio u stanju šoka i zbrinut je od strane medicinskih radnika. Na mestu nesreće bio je i bolnički sveštenik.

Očevici, policajci, vatrogasci i spasioci zatekli su užasan prizor – automobil, BMW nemačkih registracija, bio je potpuno smrskan sve do zadnjeg sedišta. Delovi olupine nalazili su se na putu, a među njima je bila i cipela jednog od poginulih.

Osim policije i hitne pomoći, na mesto nesreće došla su i dva spasilačka helikoptera, kao i ekipe za održavanje puteva, koje su regulisale saobraćaj. Autoput je za saobraćaj otvoren pet sati nakon nesreće.

Policija i javno tužilaštvo započeli su istragu kako bi razjasnili tok nesreće.

Ovo su ČETIRI MLADIĆA koji su poginuli u Nemačkoj! Svi su iz Aleksinca, uviđaj trajao pet i po sati! (VIDEO)

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More