Aleksinac oplakuje nastradale SRBE u NEMAČKOJ: Najbliži ne mogu da POVERUJU, ređaju se slike POGINULIH MLADIĆA! (FOTO)

U stravičnoj nesreći u NEMAČKOJ stradali su Srbi, imali između 27 i 44 godine!

278

Aleksinac je juče postao grad tuge. Četiri muškarca iz tog grada izgubili su živote u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

Oni su bili u automobilu marke “BMW” i kretali se nešto sporijom kolonom kada su se zakucali u kamion i kako prenose nemački mediji, na licu mesta ostali mrtvi, prenosi “Kurir”.

Prema prvim informacijalma poginuli su M.L, N.S, M.U. i S.A, Aleksinčani koji su bili na radu u Nemačkoj.

Foto: printscreen/Fejsbuk

Na društvenim mrežama se juče celo popodne i veče, otkako se saznalo za tragediju, porodicama poginulih izražava saučešće, a najstrašnije od svega se moglo videti na na Fejsbuk stranici Aleksinac, gde su najbliži rođaci potvrđivali stravičnu vest.

Četvorica Aleksinčana su se juče u prepodnevnim satima na auto-putu u blizini Nojtraublinga u okrugu Regensburg automobilom pri punoj brzini zakucali u kamion i svi su od zadobijenih povreda preminuli na licu mesta. Imali su 27, 31, 32 i 44 godine.

Za volanom kamiona u koji su se zakucali bio je 41-godišnji Mađar, koji je pretrpeo šok i ambulantno mu je pružena pomoć.

U trenutku nesreće, prema navodima policije, u traci auto-puta između čvorova Neutraubling i Regensburg-Ost postojao je “stagnirajući” saobraćaj.

Istragu o nesreći preuzeli su Inspekcija saobraćajne policije Regensburg i državno tužilaštvo Regensburg, navode nemački mediji.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More