“Ima ugrađenu KONTRACEPCIJU, oni ne žele da IMAM DETE”, Britni Spirs šokirala JAVNOST, ceo HOLIVUD joj daje PODRŠKU!

"Besna sam i plačem svaki dan", Britni otvorila dušu, od oca dobija 2.000 dolara nedeljno, a on raspolaže celim njenim BOGATSTVOM!

Foto: instagram britneyspears
242

Britni Spirs (39) rekla je u sredu sudiji odgovornom za nadzor njenog kontroverznog starateljstva da želi svoj život nazad i da se završi 13-godišnje starateljstvo koje njen otac ima nad njom, prenosi “Telegraf”.

Po ovom pitanju, nakon Britninog saslušanja oglasio se i njen bivši dečko Džastin Timberlejk s kojim je bila početkom 2000-ih godina. Naime, on je na Tviteru napisao:

– Posle ovoga što smo videli danas, svi bismo morali da podržimo Britni u ovom trenutku. Bez obzira na našu prošlost, dobru i lošu, i koliko god davno bilo… Ono što joj se sada događa jednostavno nije u redu. Nijedna žena nikada ne sme biti ograničena da donosi odluke o svom telu – započeo je on.

– Niko nikada ne bi trebalo da bude držan protiv svoje volje… Niti da ikada mora da traži dozvolu za pristup svemu onome za šta je toliko naporno radila – dodao je on.

– Džesika i ja u ovo vreme šaljemo svoju ljubav i apsolutnu podršku Britni. Nadamo se da će sud i njena porodica to ispraviti i pustiti je da živi kako ona želi – zaključio je Džastin.

Naime, Britni je preklinjala sudiju da okonča starateljstvo koje traje već jako dugo.

– Zaista verujem da je ovo starateljstvo pravo nasilje – rekla je u svom 25-minutnom govoru.

– Želim da imam mogućnost da se udam i rodim još jedno dete, ali starateljstvo me u tome sprečava. Osećam se zarobljeno, napastovano i usamljeno – rekla je pevačica.

Spirsova je dodala da ima ugrađenu kontracepciju i da ne sme da ide kod doktora “jer oni ne žele da ima decu”

– Nisam ovde da bih bila nečiji rob – dodala je.

– Traumatizovana sam. Nisam srećna. Ne mogu da spavam – rekla je.

– Tako sam besna i plačem svaki dan – dodala je.

Sudija Vrhovnog suda u Los Anđelesu Brenda Peni rekla je da joj treba formalna peticija predata sudu u kojoj se traži prekid starateljstva pre nego što bude mogla da preduzme bilo kakvu akciju.

Peni je pohvalila Spirs jer je progovorila.

– Znam da je trebalo puno hrabrosti – rekla je Peni pa nastavila:

– Želim da vas ponovo pohvalim što ste zaista iskoračili i istupili kako bismo čuli vaše misli, ne samo ja već i svi koji su učestvovali u ovom slučaju – dodala je ona.

Pevačicin otac Džejmi Spirs je nakon šokantnog saslušanja popularne pevačice objavio službenu izjavu. Džejmi je istakao kako jako voli svoju ćerku.

– Žao mu je što vidi da ona toliko pati i da je u tolikoj boli. Gospodin Spirs jako voli svoju ćerku – piše u izjavi koju su objavili njegovi advokati.

Pevačicin otac navodno je prodao kuću u kojoj je Britni odrasla i trenutno živi u kombiju, a upravo tamo drži uspomene iz njene bogate karijere.

On poslednjih 13 godina ima kontrolu nad Britni i njenim bogatstvom koje se procenjuje na 60 miliona dolara, dok njoj nedeljno daje 2000 dolara.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More