BROJKE PALE ISPOD 100 ZARAŽENIH: Pozitivno 80 ljudi, preminulo šest osoba

FOTO: TANJUG/ JAROSLAV PAP
40

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano je 8.352 osoba, od kojih je pozitivno 80 dok je, nažalost, 6 osoba preminulo.

Podsetimo, juče je na korona virus testirano 8,368 osoba, od kojih je pozitivno bilo 103. Preminule su 3 osobe, dok je na respiratorima bilo 18 pacijenta.

“Srpski gosti su NAJBOLJI”, evo zašto je Grčka pravi raj za SRBE, ljubav i prijateljstvo su OBOSTRANI!

 

To što su nam brojke obolelih od korona virusa pale ispod 100 na dnevnom nivou, što je i bio glavni cilj medicinskog dela Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa, ne znači da smo sa kovidom završili, pa baš zato su i dalje na snazi određene protivepidemijske mere, koje smo, doduše, zaboravili da postoje sa dolaskom toplog, tačnije tropskog vremena.

Neke mere su i dalje na snazi. Maske su obavezne u zatvorenom prostoru. Dva metra distance, takođe, a kada je reč o okupljanju, i u zatvorenom i u otvorenom prostoru na javnim mestima je zabranjeno okupljanje više od 500 osoba.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More