Rekli da žive od Dajaninog novca, a evo ko ih je zapravo FINANSIRAO! Hari i Megan ponovo uhvaćeni u laži!

Evo šta pokazuju KRALJEVSKI RAČUNI: Koliko novca su dobili Megan i Hari nakon odricanja od TITULA!

Foto: youtube/printscreen
70

Princ Hari nedavno je u intervjuu kod Opre Vinfri izjavio da je finansijski “odsečen” od porodice u prvom kvartalu 2020. godine nakon što je par odustao od kraljevskih titula i da su od tada prisiljeni da žive od novca koji mu je ostavila njegova majka, pokojna princeza Dajana.

Međutim, kraljevski računi pokazuju da je princ Čarls nastavio da finansira princa Harija i Megan Markl, i da im je davao “znatnu sumu novca” mesecima nakon što su se senzacionalno odrekli života u kraljevskoj porodici, prenosi “Telegraf”.

Foto: Tanjug (Tim Whitby/Pool via AP)

Kada su “Clarence House” i Bakingemska palata u sredu otvarali svoje godišnje finansijske račune, izjava princa Harija u kojoj je sugerisao da ga je njegova porodica “bukvalno finansijski odbacila” u “prvom kvartalu” prošle godine, je sada dovedena u pitanje.

Foto: Youuube/printscreen

Naime, kraljevski računi pokazuju da su do leta 2020. vojvoda i vojvotkinja od Saseksa i dalje primali novac od princa Čarlsa uprkos napuštanju monarhije krajem marta prošle godine.

Suma je manja nego prethodne godine, kada su Saseksi još uvek bili kraljevski članovi. Račun za 2019- 2020 bio je 5,6 miliona funti.

Foto: Tanjug (David Davies/PA via AP)
Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More