Kongresmen Stubi novi član Srpskog kokusa u Kongresu SAD, Đurić zahvalio na podršci

Foto: Youtube printscreen
165

Američki kongresmen Greg Stubi pristupio je Srpskom kokusu u Kongresu SAD, na poziv ambasadora Srbije u Vašingtonu Marka Ðurića.

Kako se navodi u saopštenju Ambasade Srbije u SAD, Ðurić je, uz zahvalnost na podršci i pristupanju Srpskom kokusu, upoznao kongresmena Stubija sa planovima Ambasade u Vašingtonu za obeležavanje 140 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa Srbije i SAD.

Tokom razgovora, sagovornici su razmenili mišljenja o političkim i ekonomskim bilateralnim temama, kao i aktuelnim međunarodnim pitanjima, dodaje se u saopštenju.

Ðurić je na Tviteru objavio da mu je veoma drago što može da poželi dobrodošlicu Stubiju kao novom članu Srpskog kokusa u SAD.

“Kongresmene Stubi, radujem se zajedničkom radu na jačanju naših bilateralnih odnosa i tome što ću vas ugostiti na našim događajima povodom obeležavanja 140 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa Srbije i SAD ove godine”, naveo je Ðurić.

Kongresmen Stubi član je Spoljnopolitičkog odbora u Donjem domu Kongresa SAD kao predstavnik savezne države Floride u kojoj živi i radi brojna srpska dijaspora.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More