Vilijam i Kejt rekli osmogodišnjem sinu da će postati KRALJ: Mali princ svestan da se razlikuje od sestre i brata! (FOTO)

Foto: PrintScreen/YouTube/Kejt Midlton i Vilijam
203

Mali princ Džordž tek je napunio osam godina, ali već se zna šta mu donosi budućnost. Nakon svoje prabake Elizabete, dede Čarlsa i oca Vilijama on bi trebalo da postane kralj Velike Britanije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos)

Njegova porodica mu to nije otkrila do njegovog sedmog rođendana, a autor Robert Lejsi u novom poglavlju svoje knjige “Battle of Brothers” tvrdi da su princ Vilijam i Kejt Midlton objasnili sinu šta ga čeka, iako nije poznato kada i kako se to tačno dogodilo, prenosi “Index.hr”.

Foto: Tanjug (Richard Pohle/Pool Photo via AP)

“Možda će nam jednog dana Džordž to sam ispričati. Ipak, veruje se da su otprilike oko njegovog sedmog rođendana, u leto 2020., njegovi roditelji odlučili da malom princu detaljnije objasne njegove buduće dužnosti”, navodi Lejsi.

Foto: Tanjug (David Davies/PA via AP)

Dodaje da Vilijam kao otac pokušava svom sinu da obezbedi normalno detinjstvo i omogući monarhiji da ide u korak sa modernim vremenima.

Prošle godine jedan kraljevski stručnjak tvrdio je kako je Džordž svestan da se ‘razlikuje’ od svoje sestre i brata jer je često provodio vreme nasamo sa svojim dedom, princom Čarlsom, i prabakom, kraljicom Elizabetom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos)

Izvor Index.hr
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More