Bred Pit se prerano OBRADOVAO: Troje dece želi da svedoči protiv njega na sudu!

SREĆA BREDA PITA KRATKO JE TRAJALA!

Foto. youtube/printscreen
155

Kako piše američki Us Weekly, novinari su imali uvid u sudske spise iz decembra 2020. godine, po kojima se vidi da advokati Anđeline Džoli kažu da je troje od šestoro dece Anđeline Džoli i Breda Pita tražilo da svedoči protiv oca, prenosi Glossy.

Nezavisni advokat, međutim, tvrdi da su stručnjaci iz službi za zaštitu dece, terapeuti i drugi već temeljno razgovarali s decom nekadašnjeg holivudskog para i da je odluka o zajedničkom starateljstvu doneta nakon ovih svedočenja.

Bred Pit dobio je, mimo volje svoje bivše supruge, zajedničko starateljstvo, a ona je najavila žalbu.

— Suđenje će na njih nužno uticati emocionalno. Naterati nekoga od dece da trpi ono što bi moglo biti uzalud nije samo neopravdano, nego i surovo — navedeno je u sudskim dokumentima.

Anđelina navodno tvrdi da je pogrešno to što deca nisu sela da govore i pred sudom i podnela je zapečaćene dokumente u kojima navodi da će svedočiti i o navodnom porodičnom nasilju koje je trpela u braku. Ona dodaje da joj nije cilj da deci uskrati kontakt sa ocem, ali zahteva puno starateljstvo.

Izvor Glossy
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More