Er Srbija povećava broj letova do Moskve, evo od kada

Foto: Youtube printscreen RTS sajt Zvanični kanal
219

Er Srbija će zbog velikog interesovanja putnika od 5. jula uvesti dodatni leta za Moskvu ponedeljkom, čime će povećati ukupan broj letova na liniji između srpske i ruske prestonice sa sedam na osam nedeljno.

Srpska nacionalna avio-kompanija trenutno saobraća ka čak četiri destinacije u Ruskoj Federaciji – Moskvi, Sankt Peterburgu, Krasnodaru i Rostovu na Donu.

Sa ukupno 14 letova nedeljno ka navedenim gradovima u julu, Er Srbija putnicima iz Rusije predstavlja glavnu ulaznu kapiju za putovanja do našeg regiona i dalje, saopštla je Er Srbija.

“Drago nam je što dodatno jačamo prisustvo u Rusiji, koja predstavlja veoma važno tržište – kako za Srbiju, tako i za region. Uprkos ograničenjima putovanja, uspeli smo da povećamo broj letova ka Moskvi, obnovimo letove ka Sankt Peterburgu i Krasnodaru, čak i da uvedemo potpuno novu liniju ka Rostovu na Donu. Velika potražnja i dobra popunjenost letova na novoj ruti pokazuju nam da je to bila dobra poslovna odluka. Nastavljamo da pomno pratimo tražnju i blagovremeno prilagođavamo mrežu okolnostima na tržištu”, rekao je direktor komercijale i strategije u Er Srbiji izjavio je Jirži Marek.

Er Srbija je vazdušnu vezu sa Ruskom Federacijom, nakon privremene obustave aviosaobraćaja usled pandemije korona virusa, ponovo uspostavila 9. novembra 2020. godine.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More