Posle ŠOKANTNIH DETALJA koje je Britni izrekla na SUDU, oglasila se NJENA SESTRA: Da razjasnim NEKOLIKO STVARI!

"Cela moja porodica treba da ide u ZATVOR, zbog onoga što su mi UČINILI", rekla je Britni Spirs.

Foto: instagram britneyspears
144

Pevačica Britni Spirs vodi pravnu bitku sa ocem Džejmijem koji 13 godina kontroliše njene životne odluke, finansije i karijeru.

Posle potresne ispovesti Britni pred sudom i priznanja da su joj staratelji zabranili da vodi normalan život, sprečili je medicinskim sredstvima da dobije dete i da joj je starateljskim ugovorom zabranjeno da se uda, optužila je čitavu svoju porodicu i rekla da bi svi trebalo da idu u zatvor, prenosi “Blic Žena”.

Posle teških izgovorenih reči pred sudom i debate u medijima, sestra Britni Spirs se osetila prozvanom jer je pevačica pomenula celu porodicu.

“Ćao ljudi, želim da razjasnim nekoliko stvari. Jedini razlog zašto ništa nisam ispričala javno je moja sestra. Ona je tek sad spremna da govori javno o ovome. Rekla je šta je rekla i osećala je potrebu da o svemu progovori. Ponosna sam na nju. Ponosna sam jer je konačno dovela u pitanje sve ono o čemu sam joj pričala pre mnogo godina. To nije za javnost, to je između sestara”, napisala je Džejmi Lin Spirs.

Bivši muž Britni Spirs je rekao da želi ono što je najbolje za Britni kako bi njeni sinovi mogli da je posećuju.

Kevin Federlajn (43) i Britni Spirs (39) bili su u braku od 2004. do 2007. godine.

Naime, Kevin ima starateljstvo nad njihovo dvoje dece, Šonom (15) i Džejdenom (14), a sad je odlučio da podrži bivšu suprugu u borbi protiv starateljstva koju nad njom ima njen otac Džejmi Spirs (69).

Kevin je preko svog advokata komentarisao starateljstvo koje Britni sada želi da joj ukinu.

– Nije važno koliko je starateljstvo pozitivnog donelo u prošlosti ako sada negativno i štetno utiče na njeno psihičko zdravlje – rekao je Kevin.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More