Pala ODLUKA SUDA: Drama Britni Spirs se nastavlja, OTAC će i dalje biti NJEN STARATELJ i RASPOLAGATI NJENIM BOGATSTVOM!

Posle 13 godina ostaje zarobljena, otac će upravljati njenim životom!

Foto: instagram britneyspears
342

Sudija Brenda Peni, koja nadgleda slučaj Britni Spirs odbila je pevačicin zahtev za uklanjanje njenog oca Džejmija Spirsa kao njenog staratelja nekoliko dana nakon što je pevačica javno zatražila slobodu.

Naime, sudija, koja je predsedavala slučajem pred Višim sudom u Los Anđelesu, u sredu je potpisala novu presudu kojom pevačicinom ocu Džejmi Spirsu i dalje daje kontrolu nad njenim životom, prenosi “Telegraf”.

Dodatni detalji o tome zašto je donela takvu odluku tek treba da se objave, iako se očekuje da uskoro bude podneta nova peticija koja poziva na slobodu Britni Spirs.

23. juna ove godine 39-godišnja pevačica našla se na naslovnim stranama širom sveta nakon što je posle dve pune godine konačno progovorila i zahtevala da preuzme kontrolu nad svojim finansijama i životom, nakon što je to 13 godina radio njen otac Džejmi Spirs, koji ima starateljstvo nad njom i donosi sve bitne odluke u njenom životu.

Očekuje se da će njen advokat Sem Ingam podneti peticiju za uklanjanje Džejmijeve starateljske funkcije, a sudija Peni je rekla da će u svom dnevniku napraviti prostora za ročište na kom bi starateljstvo moglo da se ukine, no ovog puta to se nije dogodilo.
Šta je Britni rekla na sudu

Pre nekoliko dana američka pop zvezda Britni Spirs prvi put je svedočila na sudu protiv svog oca Džejmija Spirsa koji ima potpuno starateljstvo nad njom i kontrolu, već 13 godina.

Pevačica je na sudu izjavila da je otac potpuno kontroliše i da on “to voli”, naglasila je da je zbog toga ima traume, te da želi da preuzme kontrolu nad svojim životom.

– Traumatizovana sam. Samo želim svoj život nazad – rekla je Britni, između ostalog, na sudu, a prenosi “BBC”.

Holivudska zvezda do sada nije svedočila kada je reč o starateljstvu koje nad njom ima nejn otac, već ju je advokat predstavljao pred sudom. Ipak, advokat je sada insistirao da ona lično ispriča svoju stranu priče pred institucijama.

Pre ročišta ispred suda okupili su se pevačicini fanovi iz takozvanog pokreta #OsloboditeBritni, držeći table sa natpisom “Oslobodi Britini odmah!” i “Gubi se iz Britninog života!”.

Poverljiva sudska dokumena do kojih je došao “The New York Times” otkrivaju da je Britni Spears izrazila ozbiljno protivljenje funkciji staratelja koju nad njom ima njen otac i smatrala je da je ta funkcija postala opresivno i kontrolišuće sredstvo protiv nje.

Britni je otkrila da se njen otac mešao u sva njena pitanja, poput toga s kim se zabavlja, kao i da joj nije dozvolio da prefarba kuhinjske ormariće, jer je rekao da bi takva vrsta renoviranja bila veoma skupa.
Podsetimo, Džejmi je dobio kontrolu nad ličnim i poslovnim poslovima svoje ćerke po nalogu suda 2008. godine, nakon što je Britni bila hospitalizovana u mentalnoj ustanovi.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More