U OZLOGLAŠENU SEKTU uvela i unuku princeze Jelisavete Karađorđević: Slavna HOLIVUDSKA GLUMICA ide u ZATVOR! (FOTO, VIDEO)

Popularna glumica osuđena jer je vrbovala ŽRTVE za OZLOGLAŠENI KULT Ranijerija, među njima i INDIJU OKSENBERG!

Foto: youtube/printscreen
90

Alison Mek, glumica iz popularne TV serije, “Smolvil”, osuđena je danas na tri godine zatvora zbog učešća u zloglasnoj sekti Neksijum (NXIVM) čija žrtva je bila i Indija Oksenberg, ukunka naše princeze Jelisavete Karađorđević, prenosi “Kurir”.

Foto: printscreen/youtube

Neksijum je sekta koja se bavila krijumčarenjem, seksualnom trgovinom, iznudom, opstrukcijom i reketiranjem.

Foto: PrintScreen/YouTube

Glumica je danas osuđena pred sudom u Njujorku nakon što je aprila 2019. priznala krivicu po jednoj tački optužnice za reketiranje i jednoj za zaveru, a očekuje se da će na izdržavaje kazne biti upućena 29. septembra, prenosi Rojters.

Jelisaveta Karađorđević otkrila DETALJE SUĐENJA VOĐI KULTA: Indija više nije ista! (FOTO)

Pre nego je osuđena, Mek je nekoliko dana ranije u pismu svojih advokata napisala da izuzetno žali zbog cele situacije i da joj je saradnja s Kitom Ranijerijem, vođom ovog zloglasne sekte osuđenim na čak 120 godina zatvora, bila najveća greška u životu.

Advokati glumice tražili su da ona ne dobije veliku zatvorsku kaznu nakon što je priznala krivična dela, kao i zbog činjenice da je naglasila da se izuzetno kaje.

Jedna od žrtva, Džesika Džoan, govorila je danas na izricanju presude i rekla da je Mek emocionalno manipulisala njom i na kraju joj naredila da “zavede” Ranijerija, uz obećanje da će time rešiti svoju traumu od prethodnog seksualnog zlostavljanja, a da se ona nije povinovala tom naređenju.

Foto: PrintScreen/YouTube

I druge “seksualne robinje” u ovoj sekti su tokom suđenja Alison Mek opisale kao neverovatno okrutnu osobu koja ih je zastrašivala i kažnjavala.

Sud je danas uvažio činjenicu da je glumica sarađivala u procesu protiv Ranijerija, i izrekao je kaznu nižu od 14 godina predviđenih saveznim zakonima, a takođe je saopštio da veruje da je njeno kajanje iskreno.

Za oopasnu sektu se saznalo 2017. godine, a Alison je predstavljena kao desna ruka Ranijeru. Njena uloga bila je da vrbuje nove žrtve za sektu i privodi ih vođi. One su tamo prisiljavane na fizički rad i seks, a pritom su verbalno ponižavane, pa čak i žigosane njegovim inicijalima.

Žene su izgladnjivali dok ne bi postigle telesnu težinu koju je vođa smatrao idealnom. Takođe su bile fotografisane gole. Ranijer je 2003. godine započeo sa radionicima u kojima se, između ostalog govorilo da muškarci moraju da imaju više seksualnih partnera, a da žene moraju biti monogamne.

Među pripadnicama ove sekte nalazila se i Indija Oksenberg (27), ćerka holivudske glumice Katarine Oksenberg i unuka princeze Jelisavete Karađorđević.

Pre dve godine Katarina Oksenberg, zvezda serije “Dinastija” i ćerka Jelisavete Karađorđević, je za magazin “People” ispričala kako je njena 26-godišnja ćerka potpala pod uticaj lidera sekte Neksijum. Posle mukotrpne borbe, Jelisaveta i njena ćerka Katarina uspele su da srpsku princezu Indiju izvuku iz opasne sekte čiji je član bila skoro sedam godina.

Zbog lošeg načina života u tom “tajnom sestrinstvu” Indiji je počela da opada kosa, drastično je smršala, nije imala menstruaciju godinu dana. Porodica nikako nije mogla da je urazumi, a Indija nije želela da razgovara sa majkom jako dugo.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More