Preminuo srpski glumac Bratislav Slavković Keša, poslednju ulogu snimio sa Glogovcem (VIDEO)

Foto: Youtube/printscreen
146

Glumac Bratislav Slavković Keša preminuo je u petak u Gerontološkom centru u Kragujevcu. Glas Šumadije javlja da je Keša preminuo u 76. godini, nakon kraće bolesti.

Jedan od najpoznatijih i najomiljenijih kragujevačkih glumaca skoro celu karijeru proveo je u svom rodnom gradu kao član ansambla našeg Teatra, nekada “Joakim Vujić” a potom Knjaževsko-srpskog a četiri godine je bio i član Narodnog pozorišta u Podgorici. U mladosti se uspešno bavio i sportom i igrao za podmladak FK “Radničkog”.

Sa pozorištem je nastavio saradnju igrajući u predstavama i kada je otišao u penziji. Aktivno je sve do pandemije snimao za domaću televizijsku i serijsku produkciju.

Kešu je TV publika gledala u serijama “Srećni ljudi”, “Selo gori, a baba se češlja”, “Moj rođak sa sela”, “Ravna gora”, “Nemanjići”, “Ubice mog oca”, “Šifra Despot”, “Sinđelići”, “Urgentni centar”…

Jednu od poslednjih uloga ostvario je u filmu “Moj jutarnji smeh”, poslednjem ostvarenju koje je voljeni srpski glumac Nebojša Glogovac snimio pred smrt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tuzla Film Festival (@tuzlafilmfest)


Vreme i mesto sahrane Bratislava Slavkovića, popularnog Keše biće naknadno objavljeni.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More