Princ Čarls doživeo NERVNI SLOM, Megan i Hari GLAVNI RAZLOG?! (FOTO)

Kamila, odmah konsultovala lekare kako se njegovo stanje ne bi pogoršalo!

Foto: Tanjug (Tim Whitby/Pool via AP)
289

Princ Čarls je navodno doživeo nerni slom, a razlog su princ Hari i Megan Markl. Kako piše National Enquirer, 72-godišnji prestolonaslednik na sve načine pokušava da zadrži osmeh na licu i u javnosti ne pokaže koliko mu je teško.

Foto: Tanjug (Kirsty O’Connor/Pool Photo via AP)

Navodno, na njegovo mentalno zdravlje su veliki uticaj imali postupci “odbeglog para”. Pritisak je bio veliki, pa je tako izvor za spomenuti magazin ispričao kako je princu od Velsa nedavno dijagnostifikovana i depresija, prenosi “Stil.kurir.rs”.

“Jednostavno više nije mogao da se nosi sa brutalnim napadima i mržnjom koju su Hari i Megan širili poslednjih meseci. Indirektno su ga optužili da je čudovište i okrivili i njegovu majku, kraljicu Elizabetu II. Čarls im to nikad neće oprostiti”, ispričao je izvor i dodao da je njegova supriga Kamila, odmah konsultovala lekare kako se njegovo stanje ne bi pogoršalo.

Foto: Tanjug (AP Photo, File)

National Enquirer navodi i kako je Čarls sada u procesu lečenja i uči kako da se nosi da besom koji se nakupio i emocijama pa je zbog navedenog, između ostalog, propustio i susret sa mlađim sinom koji je proveo u domovini nedelju dana uoči otkivanja spomenika u čast tragično preminuloj majci, princezi Dajani.

Izvor Stil.kurir.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More