Šeron Stoun u filmu Gage Antonijevića?! “Još smo u pregovorima”!

Foto: youtube/printscreen
102

Proslavljeni reditelj Predrag – Gaga Antonijević oduševio je mnoge informacijom da pregovara da holivudska zvezda Šeron Stoun bude deo njegovog novog filma, prenosi “Blic”.

– Kristijan Bejl glumiće u mom filmu “Janjičar”. Sa Šeron Stoun smo još uvek u pregovorima, ali verujem da će i ona igrati u filmu – rekao je Gaga u emisiji “Kec na jedanaest”, pa se osvrnuo na seriju na kojoj radi:

– Serija “Pevačica” je vrlo zanimljiva i potpuno drugačija od svega što je publika do sada gledala.

Foto: PrintScreen/YouTube

Slavni reditelj nedavno se osvrnuo i na film “Dara iz Jasenovca” koji je ganuo ljude širom regiona, i otkrio detalje serije koja je snimljena po istoimenom filmu.

“U seriji ćemo gledati veći deo filma, scene koje nisu ušle u finalnu verziju, ali biće snimljene i dodatne scene”, rekao je Predrag Gaga Antonijević u “Novom jutru” i dodao:

Foot: PrintScreen/YouTube

“Prva epizoda počinje kada se fašizam ponovo manifestovao u Hrvatskoj, tačnije dan i noć kada, posle 50 godina Dara dolazi da vidi Buda koji misli da je Hrvat i čiji sin misli da je Hrvat i ide da pali srpske kuće i radnje”.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More