Oglasio se OTAC nestale dece iz ŠVAJCARSKE: Decu ne dam u TUĐU PORODICU, borim se da odrastaju uz FAMILIJU! (FOTO)

Otac se oglasio na Fejsbuku ispod apela i napisao ŠOKANTNE DETALJE o MAJCI!

Foto: NVO Astra/Facebook/printscreen
340

I dalje se ne zna gde se nalaze Amaja Aja (2) i Amir Ali (5), brat i sestra koji su početkom godine nestali u Švajcarskoj. Apel za potragom dece pre nekoliko dana uputila je i Fejsbuk stranica “Nvo Astra”, na zahtev organizacije “Missing Children Switzerland”. Postoje indicije da se deca nalaze na teritoriji Srbije ili nekoj od zemalja u regionu, a ispod apela oglasio se i muškarac, koji se predstavlja kao njihov otac.

Foto: Facebook/Najdimo pogrešana otroka Amir Ali in Amaya ayra

Kako je Telegraf.rs pisao, deca su nestala 29. januara ove godine, a majka Dijana Hisenaj je rekla da ih je odveo njihov otac Ranis Smajlović i to pre više od šest meseci.

Prema njenim rečima, ona je sa decom živela u Švajcarskoj, kada je njen bivši partner i otac mališana decu uzeo i odveo u nepoznato. Iako je sud naredio da ih odmah vrati, on to nije učinio, zbog čega je uhapšen u martu ove godine, ali je u junu na sudu negirao optužbe i tvrdio da bivša partnerka nije bila u stanju da bezbedno brine o ćerki i sinu.

Da podsetimo, apel za pomoć je u petak, 9. jula na Fejsbuk stranici objavila NVO Astra, na zahtev organizacije “Missing Children Switzerland”, a u komentarima se oglasio muškarac, koji tvrdi da je njihov otac.

Foto: Facebook/Najdimo pogrešana otroka Amir Ali in Amaya ayra

Naime, kako može da se pročita u komentarima, osoba pod imenom Ranis Ali Smajlović ušla je u raspravu sa drugim korisnicima, nakon što su ljudi počeli da apeluju da se deli objava o nestaloj deci.

– Kako će biti deca nestala kad majka i pre nije ih gledala godinu dana. Pa su deca išla i u vrtić i nije ih obišla nijednom. A majka je ocenjena kao nesposobna i trebali bi da budu u hraniteljskoj porodici. To su samo pare u pitanju i opstanak u Švajcarskoj. Da je majki do dece ne bi ih sama dala u neku drugu porodicu – prvi je komentar Ranisa Ali Smajlovića.

Foto: Facebook/NVO Astra

U nastavku prepiske dotični otkriva da je “on otac te dece i zato zna šta je bilo”.

Ranis Ali Smajlović, navodno otac dece, komentarisao je apel potrage za decom na FB stranici NVO Astra.

On je u komentarima napisao da su “deca bila bez majke u Sloveniji godinu dana, pa kasnije išla u Sloveniju u vrtić”.

– Deca su državljani Slovenije, a ne Švajcarske, kao i ja i njihova majka. Ja decu ne dam u neku tuđu porodicu, a da ja živim daleko od njih. Ja se borim da moja deca odrastu uz familiju, da imaju srećno detinjstvo i da im bude što bolje – napisao je Smajlović dalje ispod objave na Fejsbuku.

On je na kraju istakao da je “majka mogla da vidi decu kad god je htela, četiri meseca nije došla pa se onda setila da ganja ovako”.

– Od novembra ih nije videla prvo četiri meseca jer nije imala interesa, sad ja ne dam da idu u neku stranu familiju – istakao je Ranis Ali Smajlović.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More