Opet Samsung, opet ekran na savijanje – ovo je najjasniji signal do sada (VIDEO)

Samsung logo, ilustracija
462

Već nekoliko meseci tema je novi Samsungov telefon sa ekranom na savijanje. Kompanija svako malo nagovesti tako nešto, ali izgleda da smo sada dobili najjasniji, „prst u oko“ signal da savitljivi ekran samo što nije.

Najnoviji nagoveštaj dolazi direktno sa Samsungove Facebook stranice. Na njoj se vidi logo kompanije koji je savijen. Ovo je izazvalo lavinu komentara i reakcija, a ljudi su se prilično uzbudili zbog toga.

Svi odavno očekuju da će Samsung otkriti više detalja o svom telefonu sa savitljivim ekranom na developerskoj konferenciji krajem ove nedelje. Niko, međutim, ne zna šta će tačno biti otkriveno.

Korejski mediji navode, a Android authority prevodi, da će Samsung prikazati korisnički interfejs telefona. Ekran na savijanje svakako bi morao da dobije novi interfejs, štaviše, to je jedna od ključnih stvari za uspeh uređaja.

Ništa od toga nam, naravno, ne govori kada će se telefon zaista pojaviti i da li će biti blizu završenog proizvoda. Neki izveštaji navode da će uređaj biti nešto između telefona i tableta, odnosno da će moći da se koristi i kao jedno i kao drugo. Postoje navodi i da Samsung razvija laptop sa savitljivim ekranom.

Ipak, šta god da Samsung prikaže, to neće biti prvi savitljivi uređaj na tržištu. Ta čast pripala kompaniji je Rouyu Technologies, koja je razvila skup, ružan i slabo funkcionalan uređaj, ali koji ponosno ističe titulu „prvi“. Pogledajte:

Izvor Infobrif
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More