Danijela Štajnfeld nakon odluke tužilaštva poslala SNAŽNU PORUKU!

Oglasila se Štajnfeldova nakon odluke tužilaštva, evo šta je poručila!

Foto: PrintScreen/YouTube
267

Danijela Štajnfeld oglasila se nakon što je Više javno tužilaštvo odbacilo njenu prijavu za silovanje protiv Branislava Lečića.

Štajnfeld je na svom profilu na Instagramu podelila nekoliko objava kojima je prokomentarisala današnju odluku tužilaštva, prenosi “B92”.

“Uz ovu ženu svom silinom i snagom i uz povike – VERUJEMO TI i uvek ćemo ti verovati! A što se tiče odluke tužilaštva ovo je samo još jedan dokaz koliko je važno boriti se za zakon po kojem će se odsustvo pristanka na seksualni čin direktno značiti i silovanje”, navodi se u objavi koju je Danijela Štajnfeld podelila i kratko prokomentarisala sa “Tako je.”

U drugoj objavi glumica je pitala “Zašto žrtve ćute”, dok je u sledećoj podelila sliku na kojoj je pisalo “Danijela, uz tebe smo”, prenosi B92.

Danijela Štajnfeld je potom podelila sliku sa sledećim tekstom:

“Ja ne moram nikome ništa da dokazujem. Ja želim da žrtve imaju slobodu da prijave nasilje i pravo na podršku. I jedna žrtva je previše, a ima ih nebrojeno. To mora da prestane. I zato ja neću stati”, napisala je glumica.

Podsetimo, prijava je odbačena, jer kako je navedeno nema osnova sumnje.

– Ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno navedeno krivično delo, niti bilo koje drugo krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti – rečeno je u Tužilaštvu u vezi sa slučajem prijave Štajnfeldove.

Danijela Štajnfeld prvo je u svom dokumentarnom filmu otkrila da je bila žrtva silovanja, a onda je u javnosti iznela tvrdnje da ju je silovao “moćnik iz filmske industrije”. Tek mesecima kasnije je policiji prijavila da ju je 2012. godine silovao stariji kolega – inače poznati glumac Branislav Lečić.

Izvor B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More