Angela Merkel pričala sa građanima, pa zadremala: Kamere zabeležile NESLAVNI MOMENAT?! (VIDEO)

Kancelarka umalo ZADREMALA!

Foto: Tanjug (AP Photo/Susan Walsh)
71

Nemačka kancelarka Angela Merkel učestvovala je danas u onlajn razgovoru sa građanima. Kamere koje su snimale događaj uspele su da zabeleže momenat kada je kancelarka umalo zadremala dok joj se jedan od stanovnika Nemačke obraćao.

U Nemačkoj je danas započeo serijal onlajn dijaloga, koji su nazvani „Razgovori sa kancelarkom“. Zamisao je da nemačka kancelarka Angela Merkel putem video veze razgovara sa građanima o različitim temama, a na ovaj način oni mogu da joj ukažu na brojne probleme, piše “Nova.rs”.

Prvi deo razgovora obavljen je danas, ali se čini da kancelarka nije ispunila sva očekivanja svojih građana.

Naime, dok je jedan stanovnik Nemačke pokušavao kancelarki da skrene pažnju, ona je nakratko oborila glavu i zatvorila oči, što je izgledalo kao da je zadremala. Ona je ubrzo otvorila oči nakon što je voditelj preuzeo reč, ali je do kraja ragovora izgledala iscrpljeno.

Mnogi su prokomentarisali kako joj je zaista došlo vreme za odlazak sa funkcije, jer se čini da ne može da podnese tempo kancelarskih dužnosti.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More