Interesovanje za TRAMPOVE ne jenjava: Isplivali detalji o zabavama u BELOJ KUĆI! (FOTO)

ISPLIVALI DETALJI IZ KNJIGE O PORODICI TRAMP!

Foto: Tanjug (AP Photo/Evan Vucci, File)
407

Iako su odavno iselili iz Bele kuće, to ne znači da interes javnosti za porodicu Tramp jenjava. Sada više nego ikada sve zanima gde su i šta rade, a i dalje su i glavna inspiracija za nove knjige i biografije.

U novoj knjizi Majkla Bendera “Iskreno, pobedili smo na ovim izborima: priča kako je Tramp izgubio”, otkrivene su zanimljivosti o porodici Tramp, ali i nepoznati detalji iz njihovog života u Beloj kući.

Foto: Tanjug (AP Photo/Evan Vucci, File)

Između ostalog, otkrila je i kako se Melanija svim silama trudila da suprugu zabrani da u Beloj kući održava proslave.

Kao prva dama, imala je nadležnost nad svim društvenim događanjima u Beloj kući, ali da je zaista imala tu moć, ona, navodno, ne bi tokom pandemije dozvolila da se nijedna zabava održi.

Naime, kako se navodi u knjizi, bivša prva dama Amerike se trudila da Belu kuću ne koristi u političke svrhe.

Stoga ne čudi da je upravo zbog toga Melanija pokušala da zaustavi održavanje proslava nakon što je u avgustu 2020. na nacionalnoj konvenciji republikanaca Tramp potvrdio da kreće u osvajanje svog drugog mandata.

Slavlje je prvobitno zakazano za Šarlot, a Tramp je bio besan kada im je demokratski guverner te američke države odbio da napravi izuzetak oko državnih ograničenja zbog pandemije korona virusa.

Tramp je potom ceo događaj premestio u floridski Jacksonville, ali i to je morao da otkaže nakon što je broj zaraženih u toj državi porastao. Iz tog razloga odlučio je sve da preseli u Belu kuću. Zbog korišćenja Bele kuće u političke svrhe Melanija se nije osećala ugodno, posebno jer se nakon nekoliko događaja proširila zaraza među gostima, ali i zaposlenima.

U oktorbru 2020. koronom su se zarazili i predsednički par, ali i njihov sin Baron, stoga ne čudi da je Melanija čak tri puta odbila Marka Meadovsa, šefa osoblja Bele kuće, da se upravo tu održi proslava u izbornoj noći.

Najpre je planirano da se sve organizuje u Trampovom hotelu International, nekoliko blokova udaljenom od Bele kuće, ali Vašington je već izdao zabranu okupljanja većeg broja ljudi od 50.

Upravo zbog toga Meadovs je kontaktirao Melaniju traživši da sve presele u Belu kuću kako bi izbegli kazne, ali ona mu je rekla da nije za tu ideju.

Nakon toga, Meadovs je nazvao Trampovog zeta i supruga Ivanke Trump, Džareda Kušnera, koji je pozvao predsednika. Donald je s puta, iz aviona Air pozvao svoju suprugu.

‘To je tvoja noć, uradi šta želiš’, navodno mu je Melanija rekla, dodajući da će on tako i uraditi.

Ali, na njenu sreću, Tramp je izgubio izbore, pa nikome nije bilo do slavlja.

Međutim, to ne znači da je uspela da spreči sve ostale tradicionalne proslave koje se u Beloj kući organizuju u decembru. Tih dana, Bela kuća bila je puna zvanica, od kojih su tek retki nosili zaštitne maske, a što se moglo videti i na društvenim mrežama.

Iako je broj zvanica uspela da smanji sa hiljadu na 200 po proslavi, kako piše u knjizi, zbog toga su pozivnice bile još traženije, kao i ulazak na iste.

Izvor Stil.kurir.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More