NEVEROVATNA PRAVILA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Anti-seks kreveti i kondomi za uspomenu

Foto: Tanjug/AP Photo/Charlie Riedel
201

Olimpijske igre Tokio 2020 održaće se u periodu od 23. jula do 08. avgusta 2021. godine.

U nastojanju da sportisti ostanu fokusirani na svoje discipline i socijalno distancirani, organizatori ovogodišnjeg odloženog događaja stvorili su takozvane „anti-seks“ krevete.

Ukoliko sportisti prekrše pravila kreveti će se urušiti

Maksimalna izdržljivost kreveta je 200 kg, pa će tako u slučaju da sportisti ipak odluče da prekrše pravilo, doći u neprijatnu situaciju, jer će se kreveti urušiti.

Imajući to na umu, sportistima je takođe rečeno da ne koriste uobičajene kondome koje su dobili pred početak igara ove nedelje, već će se od njih tražiti da ih čuvaju kao uspomenu na te igre.

Prema AFP-u, sportisti su izrazili zabrinutost zbog kreveta, međutim, proizvođač je rekao da ne bi trebalo da nailaze na probleme “sve dok se drže pravila”. Podrazumeva se da će kreveti biti uklonjeni i reciklirani kada igre budu završene, a selo će biti pretvoreno u luksuzne stanove.

Ovo je samo jedno od pravila od kojih se traži da se učesnici pridržavaju tokom turnira.

Prema izveštajima, sportistima takođe neće biti dozvoljeno da kupuju alkohol i donose ga u selo sa sobom, dok je porodicama takođe zabranjeno da posete lokaciju. Svako kršenje pravila moglo bi se kazniti diskvalifikacijom sa Olimpijskih igara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LADbible (@ladbible)

Izvor Naši u svetu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More