Pripremali ih za KRAJ SVETA! Užas u Italiji, roditelji, članovi sekte brutalno tukli svoju decu!

EKSTREMNO NASILJE u Italji prema DECI!

Foto: pixabay
92

Roditelji, članovi religiozne sekte koji su verovali da se bliži sudnji dan, maltretirali su svoju decu “da bi ih pripremili za kraj sveta”, piše agencija Agi, nakon što je policija saopštila da je uhapsila nasilne roditelje.

Utvrđeno je da su roditelji – otac 51 godinu, majka 41, spremajući se za kraj sveta, svoju decu podvrgavali ekstremnom nasilju, udarajući ih nogama, rukama i svim predmetima koji su im bili pri ruci u kuć.

Decu su budili u tri sata noću i prisiljavali, čak i najmlađe, da rade teške poslove na njivi, prisiljavali ih da poste nekoliko dana zaredom, branili im da piju vodu, a roditelji su istovremeno pili puno vode “da bi očistili telo i dušu” pre sudnjeg dana.

Svaki otpor dece bio je kažnjen dodatnim nasiljem.

Policija je intervenisala nakon što je jedna ćerka potražila pomoć putem takozvanog “plavog telefona”, broja koji je uspostavljen upravo kako bi pomoć institucija mogli da potraže oni koji nemajmu drugog načina da se zaštite.

Deca su smeštena u socijalnu ustanovu, otac je u zatvoru, a majka je u kucnom pritvoru uz obavezu da se svaki dna javlja u policiju.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More