Glumica Štajnfeld uložila prigovor zbog odluke tužilaštva o odbacivanju krivične prijave protiv Lečića

Foto: PrintScreen/YouTube/Insajder
167

Punomoćnik glumice Danijele Štajnfeld podneo je prigovor na odluku Višeg javnog tužilaštva u Beogradu o odbacivanju krivične prijave protiv kolege Branislava Lečića, koju je glumica podnela tvrdeći da ju je on silovao 2012. godine.

Prigovor je podnet u zakonskom roku Apelacionom javnom tužilaštvu u Beogradu, potvrdio je za Tanjug punomoćnik Štajnfeld advokat Božo Prelević.

Odbačajem krivične prijave postupak se obustavlja, a prigovorom oštećena strana traži da Apelaciono tužilaštvo naloži Višem tužilaštvu da nastavi sa postupkom po krivičnoj prijavi.

Više javno tužilaštvo je prošle sedmice odbacilo krivična prijavu Štajnfeld sa obrazloženjem da ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno krivično delo silovanje, niti bilo koje drugo krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Ovaj slučaj pokrenut je zimus, kada je glumica javno optužila Lečića za silovanje i tužilaštvu dostavila krivičnu prijavu uz dokaze.

Lečić je sve negirao, tvrdeći i da je prošao poligraf na ispitivanju u policiji.

Odbačena prijava glumice Štajnfeld protiv Lečića, evo šta kažu u Višem javnom tužilaštvu

 

Više javno tužilaštvo odbacilo krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld protiv Branislava Lečića

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More