Horor u NIŠU: Četiri muškarca obljubili devojku iz HJUSTONA, za sve se saznalo tek kad se poverila MAJCI!

Zbog velike količine alkohola koji je popila, devojka nije mogla da se odbrani od nasilnika!

Foto: unsplash
556

Portparol Višeg javnog tužilaštva u nišu Borisav Radonjić potrvdio je da su četiri mladića iz Niša uhapšeni zbog sumnje da su izvršili obljubu nad ženskom osobom i da im je po nalogu tužioca određeno zadržavanje do 48 sati a potom sledi privođenje na saslušanje.

Nezvanično se saznaje da je da se obljuba desila u utorak na privatnoj proslavi rođendana u naselju Vlase kod Niša i da su mladići M.S. (21), S.C. (22) , V.J. (24) i M.C. (21) svi iz Niša pojedinačno imali intimne odnose sa M. P. (21) iz Hjustona, državljankom SAD i Srbije, prenosi “Kurir”.

Ono su navodno iskoristili to što je devojka popila veću količinu alkohola i nije mogla da se kontroliše i brani od navodnih nasilnika. Prema prvim nezvaničnim saznanjima mladići poriču da je bilo silovanja. Optužba je potekla od roditelja devojke koja se požalila majci da su je momci napastvovali i označila ih po imenu.

Zvanično, trenutno nema drugih dokaza da se to dogodilao pa je devojka upućena na pregled radi pronalaženja i utvrđivanja tragova koji bi ukazali na silovanje i nalaza kojima će biti određeno ko je od prisutnih imao odnose sa njom.

U intersu istrage nema zvaničnog saopštenja o događaju.

Izvor Kurir
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More