BANDERAS PRODAO KUĆU OD STAKLA ZA SKORO 3.500.000 €! (FOTO)

Foto Youtube Printscreen
68

Mali delić holivudskog glamura trenutno je na tržištu u Sariju, nadomak Londona, nakon što je glumac Antonio Banderas odlučio da proda svoje imanje za 2.950.000 (skoro 3.500.000 evra) funti.

Antonio Banderas je kupio montažno imanje 2015. godine, sa devojkom Nikol Kimpel, ubrzo nakon što se rastao od druge supruge Melani Grifit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Driana25🖤 (@driana25)

 

Obližnje selo Kobham u Sariju preplavljeno je poznatim susedima, uključujući britansku tenisku zvezdu Endija Mareja i bivšeg igrača Čelsija Džona Terija.

Iako je Banderas prethodnih godina isticao koliko voli ovaj dom i da je uživao u Velikoj Britaniji, nije proveo toliko vremena na engleskom selu koliko se nadao da hoće, a sada želi da se preseli u rodnu Španiju, gde je kupio i sagradio pozorište u Malagi. Upečatljivo imanje iz 2005. godine dizajnirala je nemačka arhitektonska firma „Huf Hauf“, koja se specijalizovala za montažne kuće u kojima preovladavaju drvo i staklo na ekološki prihvatljiv način. Minimalistički stil dizajna nudi otvoreni koncept, preplavljen svetlošću zahvaljujući prozorima od poda do plafona.Kuća Banderasa sastoji se od tri sprata, a agenti za prodaju nekretnina opisuju je kao “savršenu kuću za zabavu”. Potencijalni kupci će u prizemlju pronaći životni prostor otvorenog plana sa zasebnim prostorijama, uključujući trpezariju, dnevnu sobu, kuhinju i prostor za rad i igru, kao i garderobu.

Svaka soba je uređena u neutralnim tonovima, sa belim zidovima i podovima od kremastog kamena, što nudi oštar kontrast crnim drvenim gredama kuće, a nameštaj koji su izabrali Banderas i Kimpel unosi dobrodošlice u sve boje.

Na spratu je glavna spavaća soba sa garderoberom od skoro 13 kvadratnih metara i sopstvenim kupatilom. Dve dvokrevetne sobe nalaze se na drugoj strani istog sprata, a između njih je zajedničko kupatilo. Svaka soba na prvom spratu ima sopstveni balkon koji donosi puno sunčeve svetlosti. Iznad prvog sprata je i potkrovlje koji se može koristiti kao dodatna radna soba.

Zabava započinje u prizemlju i uključuje “medijsku sobu” koju su Banderas i Kimpel koristili kao zatvoreni bioskop.

Izvor Kurir

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More