BRAVOOOO! Druga medalja za Srbiju u Tokiju! Tijana OSVOJILA BRONZU!

FOTO: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ nr
284

Posle Damira Mikeca, obradovala nas je i Tijana Bogdanović!

Prvog dana posle svečanog otvaranja Olimpijskih igara, Srbija se može pohvaliti sa dve medalje u Tokiju.

Najpre je naš strelac Damir Mikec osvojio srebro, a tokom popodneva tekvondistkinja Tijana Bogdanović je uspela da osvoji olimpijsku bronzu!

U borbi za bronzu, savladala je Japanku Jamade sa 20:6!

Tijana je najpre jutros poražena od španske predstavnice Adrijane Sereso Iglesijas, ali je potom dobila priliku da uđe u repesaž, gde je savladala dvostruku olimpijsku šampionku CunjuVu sa 12:9.

Japanka je na startu meča povela sa 2:0, ali je Tijana vrlo brzo uzvratila sa dva odlična udarca i preokrenula rezultat na 5:2. Nažalost, na samom kraju prve runde Jamada je iskoristila neopreznost Bogdanovićeve i izjednačila na 5:5.

Tim rezultatom se ušlo u drugu rundu, ali sredinom ovog dela meča Tijana stiče novu prednost od 7:5, da bi pred sam kraj druge runde tu prednost uvećala na 8:5, pišu sportske.net.

Treća runda nije mogla bolje da počne, Tijana je izvela precizan udarac u glavu za novih pet poena i vođstvo od 13:5.

Japanki je ostalo da krene na sve ili ništa, na kraju je dobila ovo drugo, Tijana je do kraja dodatno uvećala prednost i na kraju ubedljivo slavila, za bronzanu olimpijsku medalju.

Mikec nakon sjajnog uspeha u Tokiju: “Samo mi je olimpijska nedostajala u karijeri. Više ne fali”

BRAVOOO! Prva medalja za Srbiju u Tokiju! Damir Mikec osvojio SREBRO!

Izvor sportske.net
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More