“Veoma sam srećna zbog MEDALJE”, Tijana Bogdanović BRONZU posvetila posebnoj osobi: Bila bi PONOSNA na MENE!

Veliki uspeh naše sportistkinje!

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ nr
64

Jako sam srećna zbog medalje, sreća sam što sam dobila drugu šansu da se borim za odličje na ovim Olimpijskim igrama, izajvila je srpska tekvondiskinja Tijana Bogdanović nakon osvajanja olimpijske bronze.

Nakon srebra u Riju, Bogdanović je osvojila bronzano odličje, pošto je preko repesaža u borbi za treće mesto savladala Japanku Miju Jamade 20:6.

FOTO: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ nr

“Veoma sam srećna zbog medalje. Srećna sam što sam dobila drugu šansu da se borim za odličje na ovim Olimpijskim igrama. I dalje mi je krivo što sam ispala u prvom kolu, ali devojka iz Španije je jako dobra i spremna za ovaj turnir. U Riju sam ja bila na njenom mestu, bila sam najmlađa, ona je sada na mom mestu i razumem kako razmišlja, nema šta da izgubi, ne sumnjam da će osvojiti zlato”, rekla je Tijana Bogdanović nakon osvajanja bronzane medalje.

“Vrlo je važno da napomenem u ime celog mog tima, da ovu medalju posvećujemo Damiru Štajneru, izvršnom direktoru Olimpijskog komiteta Srbije koji nažalost zbog nesrećnih okolnosti nije sa nama u Tokiju, ali znam da je u mislima sa nama i da nam šalje pozitivnu energiju kao i uvek. Pored toga medalju želim da posvetim mojoj baki koja nas je napustila pre dva meseca, znam da bi sada bila ponosna na mene, kao što je uvek bila”, zaključila je Bogdanović.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More