Prva fotografija Džej Lo i Ben Afleka, odala ih prijateljica na INSTAGRAMU! (FOTO)

Benifer vruća tema svih SVETSKIH MEDIJA, a sada je isplivala i zajednička fotografija!

Foto: youtube/printscreen
186

Dženifer Lopez i Ben Aflek vruća su tema svetskih medija otkako se pojavila vest da su se pomirili nakon više od 10 godina i to nedugo pošto je ona raskinula veridbu s Aleksom Rodrigezom, a sada je na društvenim mrežama osvanula i njihova prva zajednička fotka.

Nju je objavila prijateljica Džej Lo, glumica Lea Remini, i to povodom svog 51. rođendana, a na kojoj pozira zajedno sa zagrljenim parom.

„Želela sam da podelim s vama mali video mog rođendana jer sam dobila toliko ljubavi. Ne mogu dovoljno da se zahvalim porodici i prijateljima što su slavili sa mnom na meni poseban način“, napisala je između ostalog Lea uz video.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leah Remini (@leahremini)

Nedavno je izvor blizak Dženifer i Benu za E!News potvrdio da su potpuno predani jedno drugom, iako su se složili da neće žuriti s venčanjem.

„Oni spajaju svoje živote i porodice, ali još ne osećaju potrebu za veridbom ili venčanjem. Ne smatraju da im je to potrebno. Žele da učine sve kako bi ovo uspelo“, izjavio je anonimni izvor.

Dodao je i kako Dženifer svojim načinom života sjajno utiče na Bena, koji je vodio dugu i tešku borbu s alkoholizmom.

„Divna je prema njemu. Ona ne pije alkohol, redovno vežba i zdravo se hrani. To sve dobro utiče na njega“, zaključio je.

Izvor Nova.rs
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More