Srpska bokserka Nina posle pobede na startu OI: “Mukotrpan rad se isplatio, sa dosta samopouzdanja idem dalje”

Foto: Tanjug/AP Photo/Frank Franklin II
284

Mukotrpan rad se isplatio, protivnica iz Kanade je znatno iskusnija, bila je favorit pre meča, ali uspela sam da pobedim i sada sa dosta samopouzdanja idem dalje, izjavila je srpska bokserka Nina Radovanović.

Radovanovićeva je na startu olimpijskog turnira ubedljivo savladala Mendi Bužol 5:0.

Foto: Tanjug/AP Photo/Frank Franklin II

“Isplatio se rad i vera velikog broja ljudi koji su pomogli da dođem ovde. Žao mi je što moj prvi trener Jole Tamindžić i kondicioni Vedrana Roguljic nisu uz mene, ali nadam se da će u budućnosti biti drugačije okolnosti, da tim koji radi na projektu osvajanja medalje bude kompletan”, istakla je prva srpska bokserska na OI.

Foto: Tanjug/AP Photo/Frank Franklin II

Hvala pre svega Savezu, državi Srbiji, predsedniku države, koji su prepoznali da treba da me podrže i da odem na OI.

“Nadam se da ću nastaviti u istom stilu i da ćemo nastaviti da budemo prepoznatljivi po boksu, pre svega po ženskom boksu. Verujem da pik moje forme dolazi u Parizu 2024”.

Naredna prepreka srpskoj bokserki biće Ornelju Havjarimanu iz Burundija, u četvrtak 29. jula, od 06:39 po srpskom vremenu.

“Nadam se da neće biti iznenađenja, poznajem je, već sam je pobeđivala na Svetskom prvenstvu, ali nkikog ne treba potcenjivati. Definitivno idem dalje sa dosta samopouzdanja posle ovo pobede”, izjavila je Radovanović.

OI: Preokret basketaša Srbije za pobedu protiv Poljske, trijumf bokserke Nine, Arunović i Milovanović bez plasmana u finale…

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More