Teška nesreća kod Slavonskog Broda: Autobus sleteo s puta, ima POGINULIH I POVREĐENIH

Foto: Pixabay Fleimax
240

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros kod Slavonskog Broda, a u njoj je, prema najnovijim informacijama, poginulo 10 osoba, a nekoliko desetina povređeno, saopštila je hrvatska policija.

Navodi se da je oko 06.20 sati, policija primila dojavu da se na autoputu A3, kod Slavonskog Broda, dogodila nesreća u kojoj je došlo do sletanja autobusa.

Prva policijska informacija govorila je o troje mrtvih, ali je onda broj mrtvih porastao na osam, da bi onda policija javila o 10 poginulih, preneo je Index.hr.

“Situacija je vrlo teška i još je veliki broj životno ugroženih putnika u autobusu”, rekao je Damir Brezić, portparol brodsko-posavske policije.

Policija je ustanovila i da se ne radi o makedonskom, kako je ranije navedeno, nego o kosovskom autobusu.

“Tokom obavljanja uviđaja, policija je utvrdila da se radi o autobusu kosovskih registracijskih oznaka, i da je u nesreći, prema trenutno dostupnim informacijama, poginulo 10 osoba, dok je više desetina prevezeno na pružanje lekarske pomoći u bolnicu u Slavonskom Brodu. Više informacija uputićemo po završetku uviđaja”, objavila je policija

Iz Hrvatskog Auto-moto saveza su javili da je saobraćaj na tom delu autoputa prekinut i preusmeren na obilazne pravce.

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More