Teška nesreća u Hrvatskoj: U bolnicu u Slavonskom Brodu primljeno 45 povređenih

Foto: Tanjug/AP Photo/Luka Safundzic, SBonline
460

Direktor bolnice u Slavonskom Brodu dr. Josip Samardžić izjavio je da je u bolnicu od jutros primljeno 45 osoba koje su nakon teške nesreće na autoputu kod Slavonskog Broda zatražile lekarsku pomoć, a među njima je osam teško povređenih.

U 11.30 u bolnici u Slavonskom Brodu najavljena je konferencija za novinare, preneo je Index.hr.

Jutros oko 06.20 na autoputu kod Slavonskog Broda, u blizini naplatnih kućica na južnoj traci, autobus kosovskih oznaka sleteo je s puta, a po poslednjim podacima 10 osoba je poginulo.

Saobraćaj autoputem u smeru istoka odvija se obilazno kroz Slavonski Brod.

Povodom nesreće oglasio se i hrvatski premijer Andrej Plenković.

“S velikom tugom primili smo vest o sletanju autobusa s puta kod Slavonskog Broda u kojem je život izgubilo 10 ljudi. U mislima smo s porodicama žrtava i kosovskim vlastima i narodom, kojima izražavamo duboko saučešće i saosećanje. Nadamo se da će se povređeni putnici oporaviti”, napisao je Plenković na Twitteru.

Dodao je da su ministar Vili Beroš i šef civilne zaštite Damir Trut na putu prema mestu događaja kako bi se upoznali s okolnostima nesreće.

Teška nesreća kod Slavonskog Broda: Autobus sleteo s puta, ima POGINULIH I POVREĐENIH

Izvor Tanjug
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More