Njemu ne smeta gužva na granici da održava ličnu higijenu! Snimili muškarca koji je našao rešenje za osveženje (VIDEO)

Foto: Youtube/printscreen
61

U jeku turističke sezone i godišnjih odmora svedoci smo velikih gužvi na graničnim prelazima, iako je pandemija koronavirusa i dalje u na svom vrhuncu.

Na Fejsbuku se pojavio snimak sa graničnog prelaza Bregana koji je nasmejao mnoge ljude.

Neko je snimio muškarca kako se tušira ​​u koloni, pored svog karavana. “Teško ludilo”, napisali su administratori stranice, a komentara nije nedostajalo.

Dok su jedni zadirkivali ono što su videli, drugi su objašnjavali da potpuno razumeju potez nepoznatog čoveka. “Ne razumem zašto se neki smeju, zbog ove gužve u saobraćaju i užasne vrućine, pitao bih ih da li bi se smejali, ko zna odakle se tip vozi i koliko vozi. Nije pošteno da se smejete”, “Čestitam, momak”, “On zna odakle dolazi”,, “Možda je u autu 10-12 sati”, “Ovo je super, bio sam u tim kolonama i 24 sata vozio… Svaka čast svima u miru nije lako izdržati … “,” Koji car “, napisali su ispod ovog video-snimka.

“Pa, smeješ se, pre mesec i po dana proveo sam 2 i po sata u koloni na granici. Da je bilo tuširanja, spasilo bi me”, “Razumem ga. To radim svaki dan pored kamiona. Jednostavno i korisno “, naveli su drugi komentatori.

 

Izvor B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More