Možda najluđa fotografija Đokovića u Tokiju – slikao se sa Jeleninom dvojnicom (FOTO)

Foto: Tanjug/ AP Photo/Seth Wenig)
432

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, očarao je sve učesnike Olimpijskih igara 2020. Svakodnevno su društvene mreže pune fotografija sa sportistima, ali ovaj put je nastala jedna veoma simpatična fotografija i to sa plivačicom koja liči na njegovu suprugu Jelenu Đoković.

Sportisti širom sveta se utrkuju za sliku sa Srbinom, a i on sam je sjajno raspoložen, uživa u pažnji koju ima, voli da razmenjuje iskustva sa drugima i kako sam kaže, iz toga crpi energiju za takmičenje.

Od gomile selfija i fotografija koje je Novak “okinuo” u Olimpijskom selu, najzanimljiviji je svakako sa plivačicom iz Alžira Amal Melih, koja s maskom na licu neverovatno podseća na njegovu suprugu Jelenu, zbog očiju i kose.

Podsećanja radi, Đokovića su tokom igara za fotografiju “molile” različite sportistkinje, od lepotica poput crnogorskih i ruskih rukometašica, do onih koje su skakale od sreće zbog selfija.

 

Izvor B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More