Otac i sin sakrili 30.000 EVRA u čarapama i krenuli na SRPSKU GRANICU, čim su ovo izgovorili CARINICI su ih OTKRILI!

Svežnjeve novca sakrili u dve muške čarape, a evo kako su ih OTKRILI!

Foto: unsplash
89

Carinici su na prelazu Batrovci 28. jula 2021. godine, u saradnji sa policijom, zaplenili 34.000 evra, koje su otac i sin pokušali da ilegalno prenesu preko granice, tako što su svežnjeve novca sakrili u dve muške čarape.

Prekršaj je otkriven kada je noćas oko 2:30 časova za detaljan pregled na ulazu u zemlju izdvojen „mercedes benc“ belgijskih registarskih oznaka, kojim su iz Brisela, ka Turskoj putovala dvojica belgijskih državljana, otac i sin, saopštila je Upravan carina, prenosi “Telegraf”.

Oni su prilikom susreta sa carinicima rekli da sa sobom nose samo lični prtljag i po 10.000 evra, koliko se bez prijavljivanja može preneti preko granice.

Međutim, tokom detaljnog pregleda carinici su u kaseti za dokumentaciju, ispred suvozačkog sedišta, pronašli dve muške čarape, u kojima je bilo sakriveno 29.500 evra.

Stravičan snimak odrona: Kamenje se obrušilo na most u Indiji, veruje se da je devotoro poginulih

Kod vozača i suvozača je u ličnim torbicama pronađeno ukupno još 24.500 evra.

Nakon što je putnicima vraćen dozvoljeni iznos od po 10.000 evra, do okončanja prekršajnog postupka pred nadležnim sudom biće zadržano 34.000 evra.

Izvor Telegraf
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More