Tragedija u FRANCUSKOJ: Mladić (22) preminuo samo nekoliko sati posle PRVE DOZE VAKCINE!

Otac mladića poslao emotivnu i oštru poruku: NEISPITANIM VAKCINAMA nam ubijate MLADOST!

Foto: Tanjug (AP Photo/Rogelio V. Solis)
1,258

Na facebook profilu izvesnog Frédéric Beltra postavljen je video juče u 6h51 na kome se vidi potvrda o vakcinaciji na ime Maxime Beltra koji se vakcinisao 26/07/2021 godine. Glas u pozadini koji kaže da je njegov otac Frederic kaže da je njegov sin preminuo nekoliko sati posle primljene vakcine. On je poslao veoma oštru i emotivnu poruku posle gubitka svog deteta starog samo 22 godine.

Foto: printscreen/Fejsbuk

U komentarima se mogu videti izrazi saučešća prijatelja Frederic-a po čemu se može naslutiti da je ovaj tragičan događaj više nego istinit. Ovaj snimak je podeljen više od 57.000 puta. Tužilaštvo je pokrenulo istragu, prenosi portal “Svi Srbi u Parizu”.

Otac preminulog mladića pokazuje potvrdu o vakcinaciji i počinje svoje svedočenje rekavši da je potvrda o vakcinaciji trebala da dopusti njegovom sinu da ode na odmor u Grčku sa njegovim prijateljem ali da neće otići iz prostog razloga jer je preminuo usled jednog alergijskog šoka posle primljene vakcine u 14h. Maxime je preminuo uveče istog dana u 23h.

U pozadini se zatim čuju uzdasi a onda Frederic kaže da je njegov sin imao 22 godine i nazvao kriminalcima one koji su stavili u promet vakcine koje nisu verifikovane i koje ubijaju mlade od 22 gadine u punoj formi. On nastavlja rečima da je u pitanju velika korupcija među elitom i nastavlja uzdasima i rečima da je izgubio jedinog sina zbog virusa koji ubija manje od 0,1% populacije.

Foto: Tanjug (AP Photo/Rogelio V. Solis)

Veoma uzbuđen dodaje da se trenutno vakciniše celokupan svet nečim što nije ispitano i o čemu ne znamo neželjena dejstva. Onda naziva lažovima i manipulantima sve one koji od početka epidemije lažu i manipulišu narod u vezi maski, vakcina, kako je rekao i dodao da bi se došlo do situacije da takva politika uništava čitave živote na ovakav način.

“To je kriminal. Vi ste kriminalci gospodo koji odlučujete”

Vi znate, nastavio je Frederic, da i najmanja reč protiv vakcine u javnosti, “vi je gasite”. Onda je optužio i medije koji su zaslužni za svu propagandu. Onda je pod uzdisajima uzbuđeno rekao:

A passenger receives a shot of the Sinovac COVID-19 vaccine during a vaccination campaign at the Jakarta Kota train station in Jakarta, Indonesia, Wednesday, July 28, 2021. (AP Photo/Tatan Syuflana)

“Eto, moj sin od 22 godine, njegov život se upravo zaustavio. Mi smo bili u trpezariji, koja je postala operacioni blok, prva pomoć je sve uradila da ga spasi, sve su dali i nisu uspeli. Vi ste kriminalci i dobro znate šta trenutno činite”.

Zatim je rekao da se nada da će ovaj snimak obići svet da bi ljudi videli nivo korupcije francuske elite koji prodaju vakcine (Fajzer) za 11 milijardi evra i koji predstavlja 85% vakcina u Francuskoj. Takođe je dodao da se ne koriste tretmani u lečenju i odbacuju lekovi koji se koriste već 80 godina i za koje se kaže da su loši po zdravlje i da se koriste vakcine koje ubijaju mladost ove zemlje. Završio je rečima da je mnogo besan i da je sve ovo nezamislivo.

Foto: Tanjug (AP Photo/Mark Lennihan)

Tužilaštvo iz Montpelliera, u Herault-u, u sredu 28. jula kako prenosi franceinfo otvorilo je sudsku istragu “u potrazi za uzrocima smrti”, nakon smrti mladića uzrokovane Vakcina protiv Covid-19 prema čoveku koji tvrdi da mu je otac. Obaviće se obdukcija kako bi se otkrili pravi uzroci njegove smrti.

Tužilac iz ovog grada, Fabris Belargent, ipak precizira da „ova obdukcija nesumnjivo neće biti konačna“. „Zapravo, objašnjava on, čak i ako se na kraju utvrdi da je smrt nastala kao posledica alergije, već je utvrđeno da je mladić jeo hranu za koju je imao poznatu alergiju“. Tako se takođe proučava trag ozbiljne alergije na hranu, ali „nesumnjivo će biti potrebne dalje istrage“.

France info prenosi da Maxime Beltra, star 22 godine , umro je 26. jula u 23h00, nakon što je istog dana u 14h00 primio prvu dozu vakcine. U video snimku koji je široko rasprostranjen na društvenim mrežama, čovek koji tvrdi da je njegov otac optužuje vakcinu da je prouzrokovala njegovu smrt i optužuje “kriminalne” i “korumpirane” odluke vlade, kao i „propagandne medije“.

Izvor Svi Srbi u Parizu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More