Aleks Rodrigez uhodi Džej Lo i Ben Afleka: Plovio oko njene jahte, a pevačica je ovo uradila! (FOTO, VIDEO)

Sportista je uslikan kako se vozi džet skijem upravo pored jahte Dženifer Lopez, koja se u tom trenutku zaputila na Kapri sa Benom Aflekom.

Foto: youtube/printscreen
211

Sportista je uslikan kako se vozi džet skijem upravo pored jahte Dženifer Lopez, koja se u tom trenutku zaputila na Kapri sa Benom Aflekom.

Već nedelju dana Dženifer Lopez nalazi se na francuskoj rivijeri, gde je proslavila i svoj 52 rođendan u društvu prijatelja i dečka Ben Afleka. Paparaci ih prate u stopu, te smo mogli da vidimo da je pevačica zaljubljena do ušiju, i da se ona i Ben ne libe da razmene nežnosti gde god se nalaze. U isto vreme i njen bivši verenik, Aleks Rodrigez, otputovao je na istu lokaciju na odmor, u Sen Trope, prenosi “Blic”.

Bivši bejzbol igrač na sve načine pokušava da pokaže kako se ludo zabavlja sa prijateljima na svojoj jahti i da ga ne dotiče to što je Džej Lo odmah nakon njihovog raskida obnovila vezu sa Aflekom, međutim nove slike dokazuju suprotno.

Paparaci su uslikali Rodrigeza kako sa društvom vozi džet ski u blizini skupocene jahte na kojoj odmaraju Dženifer i Ben. Oni su odlučili da iz Sen Tropea odu na Kapri u Italiji, a čim je ugledao njihovu jahtu Aleks je odlučio da se provoza pored njih. Da sve bude još zanimljivije, društvo tokom vožnje mu je pravila zanosna plavuša, te mnogi komentarišu da Aleks na sve načine pokušava da skrene pevačicinu pažnju.

S druge strane deluje da Džej Lo ni najmanje ne mari za njegovo špijuniranje. Ne samo da nije ni izašla na palubu dok je on kružio oko njenog plovila, već po dolasku na Kapri odmah je uslikana kako uživa u šetnji sa Aflekom.

Foto: youtube/printscreen

Ovo nije prvi put da se Rodrigez mota oko bivše verenice. Početkom nedelje mediji su takođe preneli da se pojavio na istom mestu gde je Lopezova šopingovala, a kasnije bila na ručku sa prijateljima. Međutim, i tada su se mimoišli u razmaku od svega sat vremena.

Izvor Blic
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More