Ukraden nakit iz FRANCUSKE ZLATARE pronađen u SRPSKOM AUTOBUSU! (VIDEO)

Drama u SRPSKOM AUTOBUSU: Policajci uperili putnicima PIŠTOLJ u GLAVU, 4 sata trajala PREMETAČINA! (VIDEO)

Foto: unsplash
16,796

U utorak se desila spektakularna pljačka u Parizu nadomak Jelisejskih polja. Naime jedna osoba je ušla u zlataru i zatražila da vidi nakit. Kada su prodavci izvadili nakit na sto, muškarac bez maske je izvadio pištolj i pobegao sa plenom procenjenim od 2 do 3 miliona evra. Jutros je iz Pariza za Srbiju u 8h krenuo redovnom linijom autobus prevoznika Fudeks.

Uhapšeni CRNOGORCI, opljačkali zlataru u FRANCUSKOJ, pa pobegli na TROTINETU!

Negde oko 12h na izlasku iz Francusku, autobus pun putnika se zaustavio da bi vozači i putnici predahnuli, prenosi nam izvor koji se nalazi u autobusu. Posle ne tako duge pauze putnici su se vratili u autobus i tada nastaje prava drama, piše portal “Svi Srbi u Parizu”.

U autobusu ulaze naoružane osobe u civilu vičući na francuskom jeziku “policija, policija…”. U tom trenutku nastaje haos jer putnici nisu znali šta ih je snašlo. Veoma uzbuđeni policajci naređuju putnicima da se niko ne pomera i samo za par sekundi u potpunosti kontrolišu autobus. Putnicima uperuju pištolje kao u nekom filmu. Jake policijske snage dolaze pored autobusa u tom trenutku.

Onda policija izvodi jednog po jednog putnika i detaljno pregleda torbe otvarajući svaku kutijicu, prenosi nam izvor. U jednom trenutku stavljaju lisice dvojici muškaraca, srednjih godina koja su se vozila na spratu autobusa. Izvor portala “Svi Srbi u Parizu” je od policajaca uspeo da dođe do informacija o čemu se zapravo radi. Rečeno mu je da je ova akcija usko povezana sa jučerašnjom pljačkom zlatare u Parizu o kojoj priča cela Francuska i da imaju informacije da se u autobusu nalazi ceo plen.

SPEKTAKULARNA PLJAČKA ZLATARE U PARIZU: Odneo nakit vredan dva miliona evra na trotinetu

Puna četiri sata je policija pretresala torbe i sve što se nalazi u autobusu. Dvojicu osumnjičenih koji odgovaraju opisu su udaljili malo dalje od autobusa sa lisicama na rukama a onda su obojica stavljena u policijski automobil.

Sve vreme pretresa niko nije smeo da uradi nešto što mu nije rečeno. Na licima policajaca se videla velika uzbuđenost i odlučnost. Kako je preneo izvor portala “Svi Srbi u Parizu”, oko 16h, policija je pretresom jedne torbe pronašla plen koji je tražila. Nakit ukraden juče u Parizu u vrednosti od 3 miliona evra je pronađen u jednoj torbi. U ovom trenutku se ne zna se da li se celokupan ukraden nakit nalazi u torbi. Onda je policajcima najvažnije bilo da se pronađe vlasnik torbe.

Vozači su pozvali jednu osobu iz autobusa da prevodi pošto oni ne govore francuski jezik. Na pitanje policije, čija je ovo torba, vozači su odgovorili da ne znaju i ispalo je da je ničija.

Izvor Svi Srbi u Parizu
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More