“Imao je smeč direktno u MOJA LEĐA”, Brazilac napao Novaka Đokovića: Treba da postoje NEKE GRANICE!

Novi napad na NAJBOLJEG TENISERA SVETA, evo šta je NAŠ AS odgovorio brazilskom teniseru!

Foto: Tanjug (AP Photo/Patrick Semansky)
504

Novak Đoković se u sredu ujutru plasirao u drugo četvrtfinale na Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto je posle singla, to učinio i u miks-dublu.

U paru sa Ninom Stojanović pobedio je Brazilce Marsela Mela i Luisu Stefani, a nakon šega se Melo oglasio kritikama na račun najboljeg tenisera planete, prenosi “B92”.

On smatra da ga je Đoković provocirao na terenu,odnosno, da je neke poene slavio previše bunrno, te da se nesportski ponašao prema brazilskom timu na tribinama.

“Iznenadio me je, ali na negativan način. Nije bilo potrebe za tim. Pre dva dana je snimio video na kojem priča o Brazilu i Brazilcima, o našoj energiji, a sada se ponaša tako… Imao je smeč direktno u moja leđa koji nije baš morao tako da odigra. Ali dobro, ovo je tenis i svako pokušava da ga igra onako kako želi. Ja lično nikada ne bih igrao tako”, izjavio je Melo.

Potom je istaknut poen koji je Đoković proslavio gledajući u pravcu Brazilaca.

“Postoje stvari koje ne mogu da razumem. Kako i zašto? Ništa mu nismo uradili da to zaslužimo. U jednom momentu je umalo pogodio Luizu. Naravno, ovo su Olimpijske igre, sve se dešava na terenu, on radi to što radi u igri, ali trebalo bi da ima određene granice. Mnogi ljudi bi se zamislili. Ne želim da stvaram kontroverze i polemike, ali svako ko je gledao meč i ume da čita između redova, zna o čemu govorim”, rekao je Melo.

Kada su ove reči preneli Novaku Đokoviću, on se iznenadio:

“Melo je rekao da sam ga provocirao? Ozbiljno? Zaista nemam nikakav komentar na to”, poručio je kratko Đoković.

Đoković će u četvrtak igrati četvrtfinale singla protiv Keija Nišikorija i potom četvrtfinale miks dubla sa Ninom Stojanović protiv Laure Zigmund i Kravica iz Nemačke.

Izvor B92
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More