Putnica iz NIŠA krenula u NEMAČKU avionom, kad je na aerodromu otvorila KOFER ljudi nisu mogli da veruju šta vide! (FOTO)

Šta najviše nedostaje GASTARBAJTERIMA u TUĐEM SVETU?! Kad je Nišlijka otvorila kofer na aerodromu svi ostali zapanjeni prizorom! (FOTO)

Foto: Unsplash/ Ava Sol
113

Mnogo je toga na spisku, naravno, pored njihovih najbližih. Nekima fale i mesta gde su izlazili, nekima komšiluk, a nekima hrana, piše “Blic Žena”.

Priče o švercovanju domaćih specijaliteta preko grane nisu retke, ali se obično odvijaju u gepecima autobusa i automobila. A na aerodromu to izgleda ovako:

– U Nemačkoj ima svega osim paprika i kora za pitu – poručuje jedan od saputnika koji je prisustvovao sceni gde putnica proverava svoj prtljag. A u njemu samo najnužnije – gomila paprika i kora.

– Možda su punjene paprike pa joj se isplati – duhovito primećuje jedan Tviteraš, dok ima i oštrijih koji kažu da joj “zbog ovoga treba oduzeti pasoš”.

Izvor Blic Žena
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More