“Kamila mi je bila sve vreme u glavi, ridala sam”, princeza Dajana, dan pre venčanja sa Čarlsom prošla PAKAO, imala i napad BULIMIJE!

Umesto srećnog, buran i tragičan kraj: Malo ko zna šta se dešavalo pre njihovog venčanja i tokom njega!

Foto: unsplash
90

Da su princeza Dajana i princ Čarls ostali u braku, kao i da ona nije nastradala, na današnji dan bi par proslavio 40. godišnjicu braka.

29. jul 1981. godine bio je tako važan datum u britanskoj kraljevskoj porodici. Na ovaj dan su se venčali princeza Dajana i princ Čarls. Mada svi znamo da ta priča nije imala srećan kraj, već buran i tragičan, malo kome je poznato šta se sve dešavalo pre ceremonije i tokom nje, piše Glossy.

Foto: unsplash

Dajana i Čarls svoje zavete su izgovorili u katedrali Sv. Pavla u Londonu. Ona se udala sa 20 godina, dok je mladoženja imao 33 godine.

Dajana je govorila o tome kakve muke je proživljavala pre venčanja, a brojni detalji svedoče o tome kako se osećala tada kada je izgovarala sudbonosno “da”.

— Dva dana pre imali smo generalnu probu i bila su upaljena sva svetla u katedrali Svetog Pavla. Tek tad sam shvatila kako će izgledati taj dan i počela sam da ridam. Kamila mi je bila u glavi sve vreme — pričala je velška princeza.

Foto: youtube/printscreen

Kamila Parker Bouls sve vreme je bila u mislima devojci koja je postajala princeza i udavala se tog dana. Nije mogla da prestane da misli na to da njen budući suprug zapravo voli tu ženu.

— Pokušavala sam da budem zrela, ali nisam mogla da prestanem da mislim na njegovu aferu sa Kamilom. Nisam imala sa kim da pričam. Veče pre venčanja imala sam strahovit napad bulimije. Jela sam sve na šta sam naišla u kući gde sam spavala sa sestrom. I sve sam povratila. Dok sam hodala do oltara, pogledom sam tražila Kamilu. Znala sam da je tu. Videla sam je dok sam se vraćala, kad je sve bilo gotovo — ispričala je ledi Di.

Foto: Tanjug (Ben Birchall/PA via AP)

Kamila je tog dana nosila belu odeću, a znamo da je to nedopustiva modna zamka na tuđem venčanju. Sigurno je i ona to znala…

Izvor Glossy
Takođe će vam se svideti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More